Kezdőlap >  FÉRFI >  Cipők Eladás >  Raktáron Columbia 1594731231 CORDOVAN Barna Férfi Cipők Eladás

Raktáron Columbia 1594731231 CORDOVAN Barna Férfi Cipők Eladás

Afbeeldingen (klik op de foto):
Raktáron Columbia 1594731231 CORDOVAN Barna Férfi Cipők Eladás
Raktáron Columbia 1594731231 CORDOVAN Barna Férfi Cipők Eladás
Raktáron Columbia 1594731231 CORDOVAN Barna Férfi Cipők Eladás


  • Típus: 3QOy86Mp08
  • 571 db. eladó

Ft 27986.92  Ft 19099.07

Megveszem:

Termék adatok

Barna színű, könnyű és komfortos COLUMBIA férfi túrabakancs. Megfelel a mindennapos gyalogtúrák és a könnyebb hegyi túrák igényeinek egyaránt. A speciális Omni-Grip(TM) talpfelület változatos terepeken is jó tapadást, a merevítő bordával ellátott középtalp pedig kellő stabilitást és védelmet biztosít viselőjének.
Fő tulajdonságok:
-KÖNNYÍTETT KÖZÉPTALP
-MAGAS TAPADÁS
-VÍZÁLLÓ
TECHLITE technológia:
A Techlite középtalpat speciálisan arra fejlesztették ki, hogy megnövelt párnázottságot és védelmet biztosí­tson az outdoor cipőkben. Ez a tartós anyagú középtalp elnyeli a talaj egyenetlenségeit és rugalmas lépést biztosí­t a cipő viselőjének. Környezetbarát gyártási eljárással készül. Zárt cellás anyagának köszönhetően antibakteriális, könnyen tisztít­ható és nem veszi fel a szagokat. Gyártási folyamata során pedig jóval kisebb a környezetterhelés, hiszen 25-30%-kal kevesebb melléktermék keletkezik.
Omni-Grip technológia:
Maximális tapadást biztosító talpkialakítás. Az Omni-Grip talpak mintázata és anyagösszetétele olyan módon kerül kialakí­tásra, hogy azok a legoptimálisabb tapadást biztosí­tsák. A kapaszkodózónák és a speciális mintázat jégen, latyakos vagy letaposott hóban is biztos járást nyújtanak. A &qout;Water&qout; kategóriájú cipők talpának kialakí­tásakor olyan speciális mintázatot alkalmaznak, ami oldalirányban kivezeti a talp alá kerülő vizet.


Anyag: szintetikus
Talp: szintetikus
Típus: bakancs
Columbia
További termékek a márkától.
Méret 44
Központi raktár 
Árkád bevásárlóközpont 
Király utcai üzlet 
Értékelés írása


Copyright © 2020 www.tedxysmu.com.